Een camping met oven graag!

Zoals ieder jaar in de herfst begint het bij mij “te borrelen”. ‘s Morgens wordt het steeds later licht en ‘s avonds snel donker en de temperaturen worden steeds kouder. Ik ben toe aan het uitzoeken van een zomervakantie! Nu ben ik hier niet heel goed in. Ik heb behoorlijk last van keuzestress. En ik ben te veeleisend. Namelijk: ik zoek een leuke kleine camping waar vooral tenten staan en een paar stacaravans. Want wij kamperen niet in een tent (lees: ik wil graag de luxe van een eigen wc), maar we staan wel graag op een kleine camping en dus moet er voor ons gezin wel een stacaravan zijn. En dan het liefst een camping met veel Nederlandse kids tussen de 10 en 15 jaar oud. En graag een camping waar de kids graag voetballen. En dan is een zwembad of strand of ander water in de buurt ook best fijn. En als het een beetje kan ook graag een camping waar niet te veel animatie (herrie) is ‘s avonds en waar het eigenlijk altijd mooi weer is, en…. en…. en….. . Hoezo veeleisend? Maar nu komt het allerbelangrijkste. Beloof: niet lachen! Hier denkt toch helemaal niemand aan bij het uitzoeken van een vakantie? Jawel, ik weet zeker: ik ben de enige in Nederland die als één van haar vakantie-eisen een OVEN tot haar beschikking wil.

Op de foto bij deze blog zien jullie mijn “Fimoklei atelier” in de Dordogne in Frankrijk. De ultieme vakantie voor mij bestaat, behalve uit rust, lezen, wijntjes drinken en hapjes eten vooral uit kleien. De meest leuke sieraden van Fimo klei maak ik in mijn zomervakanties. En die kralen moeten even 20 minuten op 110 graden de oven in, ze kunnen niet ongebakken mee terug naar Nederland.

PS Herken jij jouw leuke vakantieadres in mijn zoektocht? Laat het me weten!