De Zeeuwse knoop zeepketting & de goede doelen

Een leuke bijkomstigheid van mijn populaire zeepketting is dat ik deze nog wel eens inzet voor het goede doel. Zo heb ik voor Serious Request een flink bedrag op kunnen halen door het geld voor mijn zeepkettingen niet zelf te houden, maar te doneren. En net voor de zomervakantie brak mijn zoon zijn schouder tijdens de gymles op de middelbare school. Maar juist die week, liepen zijn schoolgenoten een sponsorloop voor het goede doel. Mijn zoon baalde als een stekker. Hij had ook graag mee willen lopen, omdat degene die het één na hoogste bedrag binnenhaalde, kaartjes voor de Efteling kon winnen. Ik besloot een handje te helpen en mijn Zeeuwse zeepketting maar weer eens in te zetten. 250 zeepkettingen verkocht ik. Een week lang goot ik zeep, reeg de kettingen en pakte ze mooi in. We haalden een prachtig bedrag op voor de baby’s in Afrika.

22 november sta ik op de najaarsmarkt in ziekenhuis de Honte in Terneuzen. Natuurlijk neem ik mijn beroemde Zeeuwse knoop zeepketting mee. Ik hoop dat ik er veel kan verkopen en een mooi bedrag op kan halen voor Kika!

 

logo