Steentjes van klei.

Help! Een noodkreet van een moeder in mijn mailbox: “mijn dochter is 12 geworden en samen met haar vriendinnen zouden wij dit vieren met een workshop bij ons thuis. Maar tot groot verdriet van mijn dochter heeft degene die de workshop zou geven op het allerlaatste moment afgebeld. De uitnodigingen zijn de deur al uit! Wat nu?”

Natuurlijk wilde ik de jarige en haar vriendinnen uit de brand helpen. Maar dit moest ik doen met de voorraad aan benodigdheden die ik nog thuis had staan. Wat kon ik verzinnen om de jarige een onvergetelijk feest te geven? De meiden waren al 12 jaar, ik kon onmogelijk met iets saais of simpels aankomen. Ik bedacht: ‘de steentjes van klei workshop’. Ik verzamelde alle benodigdheden, bestelde in een spoed bestelling klei en met mijn krat vol aan kralen, bedeltjes, kruiden, glitters, draad, lintjes, koffie en losse thee reed ik een paar dagen later naar het feest.

Zoals jullie op de foto’s zien werd het een hele leuke, gezellige, creatieve middag. De meiden hebben zelf allerlei  steentjes gemaakt van klei en hiervan 2 mooie armbanden geregen. Het was een groot succes! In 3 uur tijd van een pakje doorzichtige Fimo klei naar 2 vrolijke, gekleurde, originele, handgemaakte armbanden waarvan zij zeker weten dat er geen tweede bestaat. Ik ging naar huis en werd uitgezwaaid door 10 meiden die nog even nariepen dat ze nog nooooooit zo’n leuk kinderfeest hadden gehad. *Zucht*, wat vind ik het toch leuk om kinderfeestjes te geven!

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.