2017

Mijn eerste blog in 2017. Allereerst wens ik je een heel gelukkig, gezellig, gezond en creatief 2017 toe. En ik hoop natuurlijk dat je ook dit jaar al mijn blogs blijft lezen en mij blijft volgen. En wie weet…. misschien ontmoeten we elkaar dit jaar tijdens een workshop of kinderfeestje bij mij?

Heb je nog goede voornemens voor dit jaar? Nou, ik wel! Mijn voornemen is dit jaar (behalve meer sporten, minder snoepen en meer genieten, bijvoorbeeld van de natuur) nog meer tijd vrij te maken om mooie sieraden te maken van klei. En misschien wil ik dit jaar wel meer met Fimo doen, dan alleen sieraden maken. Want er kan zoveel meer met polymeerklei. Ik heb een paar jaar geleden deze leuke sleutelhanger gemaakt. Het is nog altijd één van mijn “favorietjes”.

 

Ik houd jullie, ook in 2017 op de hoogte van mijn nieuwste creaties en zal proberen zoveel mogelijk met jullie te delen. Deze sleutelhanger leek me een leuke start van dit jaar. Tot snel!

 

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.