Nog even nagenieten….

… van mijn allereerste markt in het ziekenhuis waar ik werk. Het was zo ontzettend leuk te zien hoeveel creatieve collega’s ik eigenlijk heb en belangrijker nog, wat voor prachtigs zij allemaal maken. Dit varieerde van keramiek, tot poppen, aquarellen, kaartjes, leuk bedrukte shirts en natuurlijk mijn eigen Fimo sieraden en zeepkettingen. (En het was ook leuk om bepaalde collega’s eens niet in hun witte doktersjas te zien, maar gewoon in trui en spijkerbroek 😉 ) In eerste instantie was de najaarsmarkt bedoeld voor al onze collegae. Maar ik heb iedereen voorbij mijn kraampje zien schuifelen: bekenden, oud-collega’s, mijn ouders en kids, patiënten enz. Het was een succes en voor herhaling vatbaar. Bedankt iedereen voor de leuke dag, ik heb genoten!

aap2

PS Ik ben nog niet door mijn voorraad heen. Dus wil je Kika nog steunen? Kom gerust nog even “in mijn winkeltje” kijken. Stuur me gerust een mailtje. De tussenstand is 95 euro, het eindbedrag voor Kika maak ik in december bekend.

logo